Bereikbaar:

9:00uur tot 12:00 uur (ma-vr)

15 maart 2020

Update coronavirus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben steeds meer invloed op het dagelijkse leven en werken. Ook bij Hemenborg hebben we maatregelen genomen die aansluiten op de instructies en richtlijnen van het RIVM. 

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?

De medewerkers van Hemenborg blijven voor je klaar staan. Zo gaat het telefonische spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur gewoon door. Ook kun je zoals altijd een e-mail sturen met je vragen. We komen daar uiterlijk binnen 2 werkdagen op terug. En natuurlijk ook belangrijk: de betalingen gaan gewoon door.

Omdat de medewerkers van Hemenborg zoveel mogelijk thuis werken, kan het zijn dat je niet direct je vaste contactpersoon aan de telefoon krijgt. In dat geval belt je vaste contactpersoon je op een later moment terug. We vragen je om daarvoor begrip te hebben. 

Ons kantoor is voor bezoek gesloten. Ook vinden er geen huisbezoeken meer plaats. Als er al een afspraak met jou is gepland, dan word je gebeld door je vaste contactpersoon voor het maken van verdere afspraken. Als je post bij ons kantoor langs wilt brengen, dan kun je dat in onze brievenbus stoppen. 

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 28 april 2020. 

Dank voor je begrip en blijf vooral gezond!

 

 

Deel: