Bereikbaar:

9:00uur tot 12:00 uur (ma-vr)

Over Hemenborg

Bij Hemenborg kun je terecht voor budgetbeheer, bewindvoering, mentorschap en curatele. Waar je ook voor komt, wij zijn er om jou te helpen. Omdat geen mens gelijk is, willen we je graag eerst leren kennen. Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Pas daarna gaan we aan de slag. Niet alleen voor jou, maar ook samen met jou.

Soms kan iemand niet goed voor zichzelf opkomen. Bijvoorbeeld omdat iemand ziek is of een beperking heeft. In dat geval kunnen wij jou of je naaste vertegenwoordigen. Wij zorgen ervoor dat er geen misbruik gemaakt wordt van de situatie.

Of ben jij het overzicht op je geldzaken kwijtgeraakt? Wil je daar wel iets aan doen maar weet je gewoon niet meer waar je moet beginnen? Dan kunnen wij je helpen. Samen met jou kijken we naar wat je nodig hebt en denken we met je mee over mogelijkheden en oplossingen. Zodat we jouw zaken weer op orde krijgen.

Zodra dat kan kijken we samen met jou weer vooruit. We bespreken de mogelijkheden voor de toekomst. Wat zou je weer zelf willen en kunnen doen? En wat is daarvoor nodig? Dat hangt onder andere af van de oorzaak van jouw situatie. Kunnen wij je daarmee niet verder helpen? Dan verwijzen we je door naar een persoon of organisatie die dat wel kan. Zodat jij zoveel mogelijk zelf weer verder kan.

Wat er ook aan de hand is, wij zijn er voor jou.

Hemenborg
helpt luistert zorgt denkt mee kijkt vooruit