Bereikbaar:

9:00uur tot 12:00 uur (ma-vr)

12 mei 2017

Nu ook Jeugdcultuurfonds in Stadskanaal

Op maandag 8 mei is in de Kunstenschool ZG in Stadskanaal de aftrap gegeven voor het Jeugdcultuurfonds. Daarmee is de gemeente Stadskanaal nu als zevende gemeente in de provincie Groningen aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds.

Wat is het Jeugdcultuurfonds?
Het Jeugdcultuurfonds wil ervoor zorgen dat ieder kind de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld muziek- of theaterles te volgen. Het Jeugdcultuurfonds betaalt dan het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is.

Hoe werkt het?
Om in aanmerking te komen moeten ouders/verzorgers en kind(eren) voldoen aan bepaalde voorwaarden. Die kunnen per gemeente verschillen. Je kunt als ouder niet zelf een aanvraag doen. Dit kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld door Hemenborg. Wil je weten of je in aanmerking komt? Neem dan contact op met Ineke Mulder. Zij kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Je kunt haar bereiken per mail: ineke.mulder@hemenborg.nl of bel naar 0599 61 14 80

Liever sporten?
Wil jouw kind liever sporten? We kunnen ook een aanvraag voor je doen bij het Jeugdsportfonds. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over het Jeugdsportfonds of neem contact met ons op.

Deel: