Bereikbaar:

9:00uur tot 12:00 uur (ma-vr)

8 april 2020

Hemenborg 10 jaar!

Op 8 april 2010 begonnen we met drie collega’s bij Hemenborg BV: een kantoor voor bewindvoering, budgetbeheer en budgetcoaching in Stadskanaal. We bouwden voort op de ervaringen die we samen hadden opgedaan en werkten hard om de beste financiële zorgverlening (een term die we toen ook al gebruikten) voor onze cliënten te organiseren. Met die intentie zijn we overigens nooit gestopt.

Met aandacht, toewijding en plezier hebben we vele honderden cliënten mogen helpen bij hun geldzaken en zorgvragen. Dat doen we door samen met onze cliënten structuur aan te brengen en perspectief te bieden. En natuurlijk te werken aan uitstroom en financiële redzaamheid waar dat mogelijk is. We zijn dankbaar dat we van al onze (oud-)cliënten (en vaak ook van hulpverleners en andere doorverwijzers) het vertrouwen hebben gekregen om voor hen te mogen werken. Ook de komende jaren gaan we daarmee zeker door!

Inmiddels biedt Hemenborg naast bewindvoering, budgetbeheer en budgetcoaching ook curatele en mentorschap en is ons bedrijf volop in ontwikkeling. Over deze ontwikkelingen vertellen we binnenkort graag meer! We zijn er namelijk van overtuigd dat alleen door te blijven ontwikkelen, we ook in de toekomst van meerwaarde voor onze cliënten kunnen zijn. 

Voor nu willen we onze (oud-)cliënten, zorgverleners en alle andere partners vooral bedanken voor de samenwerking in de 10 jaar! Het is ons een genoegen!

Team Hemenborg